Lyst til å bli medlem?

Næringslivsutvalget OsloMet søker nye engasjerte medlemmer!

Vi er et utvalg av studenter som jobber for å knytte kontakt mellom næringslivet og studentene. Dette gjør vi i form av karrieredag en gang i året, bedriftsbesøk, stands og andre arrangementer. Sosialt er sommerfest, nyttårsbord og utenlandstur årlige innslag.

Et verv i NU er veldig morsomt både sosialt og faglig, og gjør seg godt på CV´en! Det lar seg fint kombinere med jobb og skole, og det er lite aktiviteter i eksamenstiden. Vi ønsker å høre fra deg som er initiativrik og har lærelyst.

På onsdag står vi på stand i P35 kl 09-13, der vil det være en konkurranse for å vinne airpods. Lik siden vår, og slå gjerne av en prat med oss vervet på standen!

Om det høres interessant ut for deg, send oss CV og kortfattet søknad på nuoslomet@gmail.com senest 6. september 2020