Påmelding til Karrieredagen 2020 ved Handelshøyskolen OsloMet

Etter fjorårets karrieredag ved Handelshøyskolen OsloMet med rekordantall påmeldte, har vi i Næringslivsutvalget jobbet med evalueringen fra 2019, og kommer fortsatt til å jobbe hardt fremover slik at vi kan arrangere Karrieredagen 2020 til å bli en fremragende arene for nettverksbygging mellom studenter og næringsliv!

I etterkant av Karrieredagen 2019 har mange bedrifter signalisert ønske om å bli med i 2020, og vi har samtidig mottatt nye henvendelser i starten av 2020 om når årets karrieredag skal arrangeres. Vi skulle gjerne ha vært i gang med invitasjoner og påmelding av bedrifter til årets karrieredag, men dette lar vente på seg til vi får bekreftet dato fra administrasjonen ved OsloMet. Samtlige bookinger for høsten 2020 er satt på vent som følge omstendighetene vi alle opplever i dagens samfunn.

Vi ser for oss at Karrieredagen 2020 ved Handelshøyskolen OsloMet arrangeres onsdag 23. september 2020, men vi må understreke at dette ikke er en bekreftet dato på nåværende tidspunkt. Vi håper at alle interesserte bedrifter merker seg denne datoen, men er åpne for det kan bli endringer, og vi vil selvfølgelig sende ut invitasjoner med en gang vi har fått en bekreftelse på dato!

Skulle det bli for liten tid mellom når vi kan åpne påmeldingen og arrangementets dato, er vi i tankene om å utsette årets karrieredag til januar / februar 2021.

Har du ytterligere spørsmål eller ønsker å vise din interesse på nåværende tidspunkt, kan du gjerne sende oss en mail: kontakt@oslomet.no

Næringslivsutvalget ved Handelshøyskolen OsloMet