Bedriftspresentasjon og sushi med BDO

24. august kommer BDO til HiOA. Bedriftspresentasjonen er kl.12.30 i P32 N020_025.

BDO er en revisjons- og rådgivningsvirksomhet med nærmere 1 350 medarbeidere ved kontorer over hele landet. BDO tilbyr tjenester innen revisjon, rådgivning, skatt og avgift samt foretaksservice. BDO er særlig et attraktivt valg for studentene, da de også tilbyr deltidsstillinger i avdelingen foretaksservice. Der vil du som student oppnå en uvurderlig erfaring, noe som er veldig ideelt for fremtidig karriere. Kundene spenner fra store børsnoterte konsern til mindre familieeide bedrifter, og medarbeidere er både økonomer, revisorer og advokater med sterk faglig tyngde og stor breddekunnskap.

BDO har hatt en eventyrlig vekst gjennom de siste årene. Vi søker deg som ønsker å utfordre markedet sammen med oss og levere den beste kundeopplevelsen! Flere av BDO sine kontorer søker etter studenter som er ferdig utdannet våren 2016. Oppstart vil være høsten 2016. Søknadsfrist for HiOA er 25. august.

Etter bedriftspresentasjonen vil det være mingling med BDO på Kroa. Det vil bli servert sushi og brus.

Meld deg på arrangementet her.